Nu kör vi

2016 är här och, och med det starten på något nytt. Välkommen till Mylla. Fastän dagarna är korta och kylan till slut kommit så är det någonting som börjat växa. Inte ute på åkern, där fryser leran sönder nu, men planerna för odlingsåret håller på att ta form på papper och skärm framför kakelugnen.

Jag som ligger bakom Mylla heter Daniel Larsson och är en nyinflyttad Smålänning som funnit kärleken i Näshulta. Tidigare har jag varit med och drivit ett kooperativt andelsjordbruk utanför Växjö kallat Nybrukarna, och nu är planen att starta upp någonting liknande i Näshulta.

Just nu söker vi människor som är intresserade av goda, närproducerade grönsaker i, eller i närheten av, Näshulta under odlingsåret 2016. Är det månne du? Hör av dig till daniel@mylla.farm så håller vi dig uppdaterad med all information.